Exista un numar minim de persoane care trebuie sa participe, pentru a inchiria terenul?

Numarul minim de participanti este de 1 pesoana.

Am dori sa venim intr-o sambata/duminica dimineata. Cam cat de aglomerat este atunci?

La cerere, terenul poate fi rezervat in exclusivitate echipei dumneavoastra.

Inainte sa incepem meciul de airsoft, am putea exersa putin la poligon cu armele?

Pentru jucatorii programati la airsoft, accesul la Poligon este Gratuit pentru a testa armele.

Am vazut poze pe website cu armele pe care le detineti. Acelea sunt toate modelele de arme pe care le detineti? Sunt automate/semi-automate? Si daca da, sunt pe baza de gaz, sau electrice?

Armele sunt electrice 27 bucati ( sunt automate sau semi – au buton de comutare), pe baza de arc avem 3 bucati ( 2 snipere si 1 shotgun), pe baza de gaz avem 5 bucati ( 5 pistoale ).

Daca am vrea sa jucam 2 ore, am avea 600 bile de persoana? (30lei/ora/persoana). De asemenea, in ce consta echipamentul de protectie?

Preturile sunt urmatoarele:

– sambata, duminica – 30 ron/ persoana 2 ore/ 300 bile .

– luni-joi – 25ron/ persoana 2 ore/ 300 bile – Oferta speciala!!!

– incarcator suplimentar 10 ron – 300 bile.

Echipamentul de protectie consta in: ochelari de protective 3M, masca cu protectie la gura si urechi, vesta camuflaj, casca/sapca

Cam cu cat timp ne sugerati sa venim mai devreme sa ne pregatim?

Cele 2 ore sunt suficiente pentru a exersa la poligon 30 min si a juca 90 min (este o activitate destul de solicitanta si dupa experienta noastra cu alte echipe am ajuns la aceasta concluzie).

Daca ne va placea si am vrea sa ne cumparam propriile arme si bile, atunci se poate inchiria terenul si arme/bile doar pentru cei care nu au? Daca da, cat ar trebui sa plateasca cei care vin cu armele si bilele de acasa?

Daca va place, noi va punem la dispozitie un consilier pe toata tehnica si echipament airsoft

OFERTE SPECIALE:
  1. Pentru cei care vin cu armele si bilele lor ( la noi pe teren folosim doar bile biodegradabile )- pot juca cu armele lor dar trebuie ca acestea sa indeplineasca cateva conditii – viteza sa fie maxim de 120 m/s. Daca mai vin cu alti prieteni care inchiriaza de la noi momentan este gratuit pentru cei cu replici proprii.
  2. Pentru grupuri mai mari de 15 persoane asiguram transport gratuit.
  3. Pentru tine putem sa-ti oferim 20% comision din valoarea care se aduna de la grupul pe care il aduci tu, comision pe care il poti cheltui pe servicii oferite de noi. ( ex: pentru 16 pers – 30 ron X 16 = 480 ron – comisionul tau 96 ron – poti aduce alte 3 pers gratuit, sau sa cumperi pentru prietenii tai 9 incarcatoare sau sa i aduni pentru alt joc )
  4. Mai organizam si jocuri de noapte cu Full auto tracere – sunt dispozitive care lumineaza bilute de fosfor, pretul este de 30 ron/ pers / 300 bile. Incarcator suplimentar 15 ron
Observatii :

Nu acceptam la joc :
– persoane sub 18 ani
– persoane sub influenta bauturilor alcoolice

Sper ca aceste informatii au fost utile. Pentru alte informatii, ne poti suna la numerele de tel: 0720pocpoc ( 0720 762762) si 0740252708 sau pe pagina noastra de facebook.

Va multumim si va asteptam cu drag!